Randers er nu også blevet autoriseret Peugeot forhandler | Læs mere her

Vores værksted.

Velkommen til Bilerne.com værksted

Sørg for at holde din bil i topform ved at benytte et af vores værksteder i Randers, Hobro Syd eller Hobro Nord. Vi lover at passe godt på din bil, mens den er i vores hænder.

En god oplevelse – hver gang

Hos Bilerne.com er vi altid klar til at hjælpe dig på et af vores værksteder. Når du kontakter vores værksted, vil du med det samme fornemme, at du bliver taget godt imod. Derfor glæder det os, at rigtig mange af vores kunder har besøgt os i mange år.

Altid noget at køre i

Du behøver ikke at mangle noget at køre i, når din bil er på værkstedsbesøg hos os, da vi tilbyder lejebiler til fornuftige priser. Bestiller du en lejebil ved tidsbestilling til værkstedet, kan du altid være sikker på, at der står en bil klar til dig, når du ankommer.

Full-service bilcenter

Bilerne.com er et full-service bilcenter med service- og reparationsarbejde, skadesopretning, autolakering, reservedels- og tilbehørssalg samt egen salgsafdeling – alt under samme tag.

På vores serviceværksted bliver din bil efterset af specialuddannede og erfarne mekanikere, der udfører et professionelt stykke arbejde til en konkurrencedygtig pris.

Moderne serviceværksted med styr på kvaliteten

Vi anvender de nyeste specialværktøjer og måleudstyr, der kræves, for at yde dig og din bil optimal sikkerhed og effektiv service.

Vores serviceværksted er naturligvis tilsluttet Teknologisk Instituts værksteds-kontrolordning. Det betyder for dig som kunde, at vi uanmeldt bliver kontrolleret for kvaliteten af udført arbejde, og vores værktøj kontrolleres for at være 100% i orden.

Vi sender jævnligt vores medarbejdere på efteruddannelse og kurser i de nye modeller og den nyeste teknik. Dette sikrer, at vi altid er på forkant med udviklingen og teknologien i de biler, vi servicerer.

Åbningstider

Værksted Randers

Mandag – Torsdag
Fredag
Weekend

07.30 – 15.30
07.30 – 15.00
Lukket

Værksted Hobro Nord

Mandag – Torsdag
Fredag
Weekend

07.30 – 16.00
07.30 – 15.00
Lukket

Værksted Hobro Syd

Mandag – Torsdag
Fredag
Weekend

07.30 – 16.00
07.30 – 14.15
Lukket

Spørgsmål til Værkstedet

Vælg hvilken afdeling ønsker du at komme i kontakt med

Åbningstider

Påske 2024

Åbningstider gælder alle afdelingerne

I anledning af påske holder vi lukket fra
d. 28.03.24 til og med 31.03.24

Dog vil vores salgsafdeling være åben igen fra d.01.04.24

Vi ønsker jer alle en glædelig påske