Randers er nu også blevet autoriseret Peugeot forhandler | Læs mere her

Erhvervsleasing.

Har du brug for en firmabil eller en varevogn? Hos Bilerne.com finder du et stort udvalg af leasingbiler til forskellige former for erhverv. Vi tilbyder både operationel og finansiel leasing. Nedenfor kan du se de forskellige specifikationer hos de forskellige bilmærker.

Hvad er erhvervsleasing?

Erhvervsleasing er specifikt rettet mod virksomheder og indebærer, at en virksomhed lejer en bil eller en flåde af biler i en bestemt periode mod en månedlig leasingafgift. Erhvervsleasing er attraktivt for mange virksomheder, da den økonomiske risiko er langt mindre, da I ikke skal foretage en større kapitalbinding i én eller flere biler. Erhvervsleasing giver samtidig mulighed for, at I kan køre i præcis de biler, der passer til jeres ønsker og behov. Overordnet findes der to måder at erhvervslease en bil på – operationel leasing og finansiel leasing. Vi tilbyder begge former.

Operationel leasing
Operationel leasing er den leasingform, der giver jer den største økonomiske sikkerhed, da vi har ansvaret for alle driftsudgifterne. I betaler et engangsbeløb ved udlevering af bilen og efterfølgende en fast månedlig ydelse i leasingperioden. Efter endt leasingperiode, afleveres bilen blot tilbage til os, hvorefter I frit vælger, om I vil erhvervslease en ny bil. Vi er ansvarlige for bilens restværdi og derfor slipper I for usikkerheden omkring bilens restværdi efter endt leasingperiode.

Finansiel leasing
Finansiel leasing er oftest en billigere og mere simpel leasingform. Finansiel leasing kan sammenlignes med at finansiere bilen gennem os. Modsat operationel leasing har I som virksomhed ansvaret for alle driftsudgifter til reparationer, vedligeholdelse, service m.m., hvorfor denne type leasingaftale typisk er billigere end en operationel leasingaftale. Efter endt leasingperiode har I ansvaret for bilens restværdi.

Hvad er fordelene ved erhvervsleasing?

Har du brug for hjælp?

Har du brug for råd og vejledning eller er du i tvivl om, hvorvidt erhvervsleasing er noget for dig og din virksomhed? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at rådgive dig bedst muligt i dit valg af bil og leasingform.

Kontaktoplysninger

Randers

Clausholmvej 3, Kristrup
8960 Randers SØ

Åbningstider

  • Mandag - Fredag 09.00 - 17.30
  • Lørdag & Søndag Lukket

Hobro Nord

Thurøvej 2
9500 Hobro

Åbningstider

  • Mandag - Fredag 09.00 - 17.00
  • Lørdag & Søndag Lukket

Hobro Syd

Jeppe Aakjærs Vej 4
9500 Hobro

Åbningstider

  • Mandag - Fredag 09.00 - 17.00
  • Lørdag & Søndag Lukket

Erhvervsbiler til salg.

 
 
 

Kundeudtalelser

Har du brug for hjælp?

Kasper Gregersen

Sælger Erhverv

87 10 35 87
kg@bilerne.com

Åbningstider

Påske 2024

Åbningstider gælder alle afdelingerne

I anledning af påske holder vi lukket fra
d. 28.03.24 til og med 31.03.24

Dog vil vores salgsafdeling være åben igen fra d.01.04.24

Vi ønsker jer alle en glædelig påske