Om os

Så ved du hvem du handler med

bilerne.com

Men også kendt som Automobilhuset Randers A/S. Vi er DIN autoriserede forhandler af Citroën, Opel og Hyundai i Randers – ja, i hele Kronjylland.

Vi er et moderne bilhus med en aktiv og dynamisk salgsafdeling, hvor vi hele tiden bestræber os på at præsentere alt det nyeste fra Citroën, Opel og Hyundai.

Clausholmvej 3, Kristrup 8960 Randers SØ

 

86 42 28 00

 

kontakt@bilerne.com

Bilhuset har tillige et autoriseret Citroën-, Opel- og Hyundai-værsted, som er opkvalificeret til at klare enhver vedligeholdelse og reparation af din bil – uanset bilmærke. Skulle du være så uheldig, at din bil får en skade, har vi tillige et toptunet skadecenter, der kan hjælpe dig og din bil videre.

 

Citroën, Opel & Hyundai

Med vore tre bilmærker, Citroën, Opel og Hyundai, tilbyder vi et bredt og varieret udbud af både person- og varebiler, og med vores specialuddannede personalestab, som har stor viden og erfaring, har vi alle muligheder for at hjælpe dig i ethvert bil-anliggende.

På tværs af alle funktioner i bilhuset, arbejder vi hele tiden fokuseret på at udvikle og optimere forretningen, så vi på alle måder kan opfylde de krav, en bevidst bilejer af i dag kan stille til sin forhandler.

Hvad enten det gælder køb, salg, service eller vedligeholdelse lever vi op til virksomhedens motto:

“I vores virksomhed er kundens tilfredshed og medarbejdernes trivsel i centrum”

Virksomheden er etableret i 1995 og beskæftiger i dag 24 medarbejdere, som ser frem til at servicere dig i vores bilhus.

Venlig hilsen – og vel mødt
Bilerne.com
Automobilhuset Randers A/S

Vores medarbejdere

Mød her nogle af menneskene bag bilerne.com. Vores dygtige medarbejdere besidder en bred vifte af kompetencer, og disse sættes dagligt i spil i samarbejde på tværs af afdelinger. Hvis en “typisk” medarbejder hos bilerne.com skulle beskrives, ville vi nok komme til kort. For hos bilerne.com ser vi vores medarbejdere som dygtige individer, der kan lide at arbejde i et team og er interesseret i at skabe værdi og fremme innovation til gavn for vores kunder.

At arbejde i et udfordrende miljø

Bilerne.com tilbyder et dynamisk og udfordrende arbejdsmiljø, hvor individuelle færdigheder bliver værdsat og plejet. I en bilbranche baseret på fremskridt og innovation, er forandring et nøglekoncept, og fleksibilitet og et åbent sind er af afgørende betydning.

Bilerne.com virksomhedskultur afspejler professionalisme, kompetence, fleksibilitet, teamwork, bemyndigelse, mangfoldighed og kreativitet. Flere andre faktorer kommer i spil, såsom innovation, intellektuel dygtighed, jobtilfredshed og decentralisering af ansvar og myndighed.

Sidst, men ikke mindst, må vi ikke glemme at have det sjovt, og bilerne.coms medarbejdere samles ofte til en række forskellige sociale begivenheder og aktiviteter.

Vil du gerne i kontakt med en bestemt medarbejder ? Så kan du finde dem under “Vores afdelinger” via. dette link.

Kontakt os

8642 2800

Adresse

Clausholmvej 3, Kristrup
8960 Randers SØ

 

Åbningstider

Salgsafdelingen:
Mandag - fredag: 9.00 - 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 - 16.00

Værkstedet:
Mandag - torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

Reservedele:
Mandag - Torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00