Om Bilerne.com

Om os

Bilerne.com består af tre afdelinger i hhv. Randers og Hobro. Vi er autoriseret forhandler af Citroën, Opel, Peugeot, Fiat & Jeep og er yderligere autoriseret serviceværksted af Hyundai og Ford.

Vores medarbejdere

Vores dygtige medarbejdere besidder en bred vifte af kompetencer, og disse sættes dagligt i spil i samarbejde på tværs af afdelinger. Hvis en “typisk” medarbejder hos bilerne.com skulle beskrives, ville vi nok komme til kort. For hos bilerne.com ser vi vores medarbejdere som dygtige individer, der kan lide at arbejde i et team og er interesseret i at skabe værdi og fremme innovation til gavn for vores kunder.
At arbejde i et udfordrende miljø

Bilerne.com tilbyder et dynamisk og udfordrende arbejdsmiljø, hvor individuelle færdigheder bliver værdsat og plejet. I en bilbranche baseret på fremskridt og innovation, er forandring et nøglekoncept, og fleksibilitet og et åbent sind er af afgørende betydning.

Bilerne.com virksomhedskultur afspejler professionalisme, kompetence, fleksibilitet, teamwork, bemyndigelse, mangfoldighed og kreativitet. Flere andre faktorer kommer i spil, såsom innovation, intellektuel dygtighed, jobtilfredshed og decentralisering af ansvar og myndighed.

Sidst, men ikke mindst, må vi ikke glemme at have det sjovt, og bilerne.coms medarbejdere samles ofte til en række forskellige sociale begivenheder og aktiviteter.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, og du kan også læse mere om de forskellige afdelinger og se vores medarbejdere her.

Randers

Hobro

Thurøvej

Hobro

Jeppe Aakjærs Vej

Administration

Erhverv

Skadecenter