Randers er nu også blevet autoriseret Peugeot forhandler | Læs mere her

Om Bilerne.com

Om os

Velkommen til Bilerne.com. Vi består af tre afdelinger beliggende i Randers, Hobro Nord og Hobro Syd. Vi er autoriseret nyvognsforhandler af bilmærkerne Citroën, Opel, Peugeot, Fiat, Mitsubishi & Hongqi. Vi sælger også nyere brugte kvalitetsbiler.

Vi har ligeledes tre værkstedsafdelinger, hvor vi er autoriseret autoværksted af ovenstående bilmærker samt stolt servicepartner af Hyundai og Ford. Vi tilbyder desuden også service og reparation af alle bilmærker på vores Quickpoint værksted i Hobro Syd.

Vores medarbejdere

 

Fælles for vores dygtige medarbejdere er, at de alle besidder en bred vifte af kompetencer, som dagligt sættes i spil gennem samarbejde på tværs af vores afdelinger. Hvis vi skulle beskrive en “typisk” medarbejder hos bilerne.com, ville vi dog komme til kort.

Hos bilerne.com ser vi vores medarbejdere som dygtige individer, der trives med at arbejde i teams og er interesserede i at skabe værdi samt fremme innovation til gavn for vores kunder.

Vores virksomhedskultur

Hos bilerne.com har vi et dynamisk og udfordrende arbejdsmiljø, hvor individuelle færdigheder værdsættes og plejes. I en bilbranche baseret på fremskridt og innovation er forandring et nøglekoncept, og fleksibilitet samt et åbent sind er af afgørende betydning.

Bilerne.coms virksomhedskultur afspejler professionalisme, kompetence, fleksibilitet, teamwork, mangfoldighed og kreativitet. Der er også andre faktorer, der spiller ind, såsom innovation, intellektuel dygtighed, jobtilfredshed samt ansvar. Sidst, men ikke mindst, må man ikke glemme at have det sjovt.

Medarbejderne hos bilerne.com samles derfor ofte til en række forskellige sociale begivenheder og aktiviteter.

Åbningstider

Salg Randers

Mandag – Fredag
Lørdag
Søndag

09.00 – 17.00
Lukket
11.00 – 16.00

Salg Hobro Nord

Mandag – Fredag
Lørdag
Søndag

09.00 – 17.00
Lukket
13.00 – 16.00

Salg Hobro Syd

Mandag – Fredag
Lørdag
Søndag

09.00 – 16.00
Lukket
Lukket

Har du brug for hjælp?

Åbningstider

Påske 2024

Åbningstider gælder alle afdelingerne

I anledning af påske holder vi lukket fra
d. 28.03.24 til og med 31.03.24

Dog vil vores salgsafdeling være åben igen fra d.01.04.24

Vi ønsker jer alle en glædelig påske