Erhvervsafdelingen.

Biler til erhverv

Skal din virksomhed have en ny bil? Hvis du er i søgen efter en ny firmabil, så er vores erfarne erhvervsafdeling det helt rette sted at henvende sig. Vi dækker hele Kronjylland, herunder Randers og Hobro.

Er du tømrer, elektriker, VVS-tekniker eller beskæftiger du dig med noget helt fjerde? Du kan være sikker på, at vi altid har en varebil, der passer præcis til dine krav og forventninger. Uanset dit firmas specifikke behov og uanset om det drejer sig om store eller små erhvervsbiler, står vi klar med et spændende og alsidigt udvalg af biler i alle størrelser.

Vi tilbyder også en bred vifte af mærker. I vores sortiment tilbyder hele 4 nyvognsmærker, nemlig Citroën, Fiat, Opel og Peugeot. Du har derfor mulighed for at vælge præcis den model, der passer til dine ønsker og behov.

Vores dygtige og erfarne medarbejdere i vores erhvervsafdelinger står klar til at rådgive og assistere dig i at finde den ideelle bil til din virksomhed. Vi forstår vigtigheden af en pålidelig og passende firmabil, der kan bidrage til effektivitet i din daglige drift.

Kontakt vores erhvervsafdeling i dag, og lad os sammen finde den rette bil for dig og din virksomhed.

Kontaktoplysninger

Randers

Clausholmvej 3, Kristrup
8960 Randers SØ

Åbningstider

  • Mandag - Fredag 09.00 - 17.30
  • Lørdag & Søndag Lukket

Hobro Nord

Thurøvej 2
9500 Hobro

Åbningstider

  • Mandag - Fredag 09.00 - 17.00
  • Lørdag & Søndag Lukket

Hobro Syd

Jeppe Aakjærs Vej 4
9500 Hobro

Åbningstider

  • Mandag - Fredag 09.00 - 17.00
  • Lørdag & Søndag Lukket

Kundeudtalelser

Har du brug for hjælp?

Kasper Gregersen

Sælger Erhverv

87 10 35 87
kg@bilerne.com