Randers er nu også blevet autoriseret Peugeot forhandler | Læs mere her

Dit værksted i Hobro Nord.

Velkommen til Bilerne.coms afdeling i Hobro Nord – tidligere kendt som Bojsen Biler.

Bilerne.com har sit centrum i Hobro og omfatter en salgsafdeling, et værksted, et lager og et skadecenter. Vi servicerer kunder i hele Mariagerfjord-området, herunder Nørager og Arden mod nord, Hadsund og Havndal mod øst, Hobro og Aalestrup mod vest samt helt ned til Randers i syd.

Hos Bilerne.com Hobro på Jeppe Aakjærs Vej er vi din autoriserede forhandler af Citroën, Opel, Peugeot & Hongqi. Vi er et moderne bilhus med en aktiv og dynamisk salgsafdeling, hvor vi konstant stræber efter at præsentere det allernyeste inden for Citroën, Opel, Peugeot & Hongqi. Vores bilhus huser også et autoriseret Citroën, Opel & Peugeot-værksted, der er kvalificeret til at håndtere enhver form for vedligeholdelse og reparation, uanset bilens mærke. Skulle uheldet være ude, og din bil pådrager sig en skade, står vores toptunede skadecenter også klar til at assistere dig og din bil på vejen videre.

Ønsker du en professionel og kvalitetsbetonet serviceoplevelse, kan du trygt vælge vores værksted i Hobro Nord på Jeppe Aakjærs Vej. Du er altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi til en uforpligtende snak.

Jeppe Aakjærs Vej 4, 9500 Hobro

Autoriseret Citroën, Opel & Peugeot værksted

Åbningstider

Mandag – torsdag
Fredag
Weekend

07.30 – 16.00
07.30 – 15.00
Lukket

Kundeudtalelser

Har du brug for hjælp?

Åbningstider

Påske 2024

Åbningstider gælder alle afdelingerne

I anledning af påske holder vi lukket fra
d. 28.03.24 til og med 31.03.24

Dog vil vores salgsafdeling være åben igen fra d.01.04.24

Vi ønsker jer alle en glædelig påske