Vi har valgt at slå vores to afdelinger i Hobro sammen. Stadig samme gode personale samlet i vores fine bilhus i Hobro Nord. Så nu finder i os i Randers og Hobro

Privatleasing.

Hos Bilerne.com finder du et stort udvalg af helt nye leasingbiler til private. Vores dedikerede team står klar til at guide dig igennem og besvare alle dine spørgsmål omkring privatleasing. Nedenfor kan du se de forskellige specifikationer hos de forskellige bilmærker.

Hvad er privatleasing?

Kan du godt lide budgetsikkerhed og vil du gerne undgå uforudsete værkstedsregninger? Så kan privatleasing meget vel være en god løsning for dig. Når du vælger privatleasing, får du den ultimative tryghed. Efter en engangsbetaling ved udlevering af bilen, betaler du blot et fast månedligt beløb samt brændstof. Efter endt leasingperiode afleverer du blot bilen tilbage til os – uden at skulle bekymre dig om bilens restværdi.

Hvad er fordelene ved privatleasing?

Har du brug for hjælp?

Har du brug for råd og vejledning eller er du i tvivl om, hvorvidt privatleasing er noget for dig? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at rådgive dig bedst muligt i dit valg af bil og leasingform.

Åbningstider

Salg Randers

Mandag – Fredag
Lørdag
Søndag

09.00 – 17.00
Lukket
11.00 – 16.00

Salg Hobro

Mandag – Fredag
Lørdag
Søndag

09.00 – 17.00
Lukket
13.00 – 16.00

Kundeudtalelser

Har du brug for hjælp?

Åbningstider

Påske 2024

Åbningstider gælder alle afdelingerne

I anledning af påske holder vi lukket fra
d. 28.03.24 til og med 31.03.24

Dog vil vores salgsafdeling være åben igen fra d.01.04.24

Vi ønsker jer alle en glædelig påske