Skadecenter

Er skaden sket, så lad os hjælpe dig

Mange års erfaring

Vores karrosserismede har mange års erfaring med reparation af skader, og vi er fordelsværksted for de fleste forsikringsselskaber. Derfor skal du altid anmode dit forsikringsselskab om at få skaden udbedret på vores skadecenter. Så er du sikret, at bilen er 100% i orden, når du får den tilbage efter reparationen.

Kontakt skadecentret – vi giver gerne råd og vejledning om udfyldelse af skadesanmeldelse og planlægger reparationsforløbet i samarbejde med dig og dit forsikringsselskab. Samt tilbyder vi naturligvis gratis lånebil.

Har du fået en skade?

8 + 3 =

Bilhuset har tillige et autoriseret Citroën, Peugeot, Opel, Hyundai og Ford værksted, som er kvalificeret til at klare enhver vedligeholdelse og reparation af din bil – uanset bilmærke.

Vi reparerer alle bilmærker

Er uheldet ude, stort eller lille, får du skaden gjort god igen bedst muligt på vores autoriserede skadecenter for Citroën, Opel, Peugeot, Ford & Hyundai. Vi reparerer også alle andre bilmærker i samarbejde med alle landets forsikringsselskaber, og du får naturligvis en låne bil stillet til rådighed under skades reparationen.

Også på vores skadecenter anvender vi de nyeste special-værktøjer og måleudstyr, der kræves, for at skaden udbedres i absolut topklasse. Skadecentret er tilsluttet Teknologisk Instituts værksteds-kontrolordning. Det betyder for dig som kunde, at vi uanmeldt bliver kontrolleret på vores kvalitet af udført arbejde, samt at vores værktøj løbende kontrolleres.

Adresse

Citroën & Opel salg/service
Hyundai service
Clausholmvej 3, Kristrup
Tlf. 86422800
8960 Randers SØ

Åbningstider

Salgs afdelingen:
Mandag - fredag: 9.00 - 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 - 16.00

Værkstedet:
Mandag - torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

Reservedele:
Mandag - Torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

 

Bilerne.com Randers