Vi har valgt at slå vores to afdelinger i Hobro sammen. Stadig samme gode personale samlet i vores fine bilhus i Hobro Nord. Så nu finder i os i Randers og Hobro

Skadecenter.

Vi reparerer alle bilmærker

Er uheldet ude, stort eller lille, får du skaden gjort god igen bedst muligt på vores autoriserede skadecenter for Citroën, Opel, Peugeot, Ford, Fiat, Voyah, Mitsubishi, Hongqi & Hyundai. Vi reparerer også alle andre bilmærker i samarbejde med alle landets forsikringsselskaber, og du får naturligvis en låne bil stillet til rådighed under skades reparationen.

Også på vores skadecenter anvender vi de nyeste special-værktøjer og måleudstyr, der kræves, for at skaden udbedres i absolut topklasse. Skadecentret er tilsluttet Teknologisk Instituts værksteds-kontrolordning. Det betyder for dig som kunde, at vi uanmeldt bliver kontrolleret på vores kvalitet af udført arbejde, samt at vores værktøj løbende kontrolleres.

Mange års erfaring

Vores karrosserismede har mange års erfaring med reparation af skader, og vi er fordelsværksted for de fleste forsikringsselskaber. Derfor skal du altid ringe til os og så hjælper vi dig med at få skaden udbedret på vores skadecenter. Så er du sikret, at bilen er 100% i orden, når du får den tilbage efter reparationen.

Kontakt skadecentret – vi giver gerne råd og vejledning om udfyldelse af skadesanmeldelse og planlægger reparationsforløbet i samarbejde med dig og dit forsikringsselskab. Samt tilbyder vi naturligvis gratis lånebil.

Bilhuset har tillige et autoriseret Citroën, Peugeot, Opel, Fiat, Hyundai, Voyah og Hongqi værksted, som er kvalificeret til at klare enhver vedligeholdelse og reparation af din bil – uanset bilmærke. Derudover er vi også autoriserede servicepartnere for Mitsubishi og Ford.

Autoriseret skadecenter for følgende bilmærker

Randers.

Clausholmvej 3, 8960 Randers SØ

Åbningstider

Mandag – torsdag
Fredag
Weekend

07.30 – 15.30
07.30 – 15.00
Lukket

Hobro.

Jeppe Aakjærs Vej 4, 9500 Hobro

Åbningstider

Mandag – torsdag
Fredag
Weekend

07.30 – 16.00
07.30 – 15.00
Lukket

Har du spørgsmål ?

Vælg hvilken afdeling ønsker du at komme i kontakt med

Åbningstider

Påske 2024

Åbningstider gælder alle afdelingerne

I anledning af påske holder vi lukket fra
d. 28.03.24 til og med 31.03.24

Dog vil vores salgsafdeling være åben igen fra d.01.04.24

Vi ønsker jer alle en glædelig påske