Privatlivspolitik

Så ved du hvordan dine data bliver behandlet på bilerne.com

Som kunde hos Automobilhuset Randers A/S (omtalt bilerne.com) betror du os dine oplysninger. Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke informationer og data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til. Dette er vigtige oplysninger, så vi håber, du vil tage dig tid til at læse dem. Husk, at du altid kan skrive en e-mail til samtykke@bilerne.com, hvis du vil vide mere om hvilke oplysninger vi har om dig.

Vores persondatapolitik beskriver: *Hvilke oplysninger vi modtager og indsamler. * Hvad dit samtykke indeholder, og hvordan vi anvender disse oplysninger. * De valgmuligheder, som vi giver dig, og hvordan du kan få adgang, opdatere og slette oplysningerne.

bilerne.com registrerer ikke umiddelbart personfølsomme data om vores besøgende på hjemmesiden eller når du handler i vores forretning. Hvis vi gør det, vil det fremgå tydeligt i processen. bilerne.com vil til enhver tid behandle personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning. Den juridiske enhed, hvori vi indsamler, behandler og passer på dine data er:

Automobilhuset Randers A/S
Clausholmvej 3, Kristrup
8960 Randers SØ

Tlf.: 86 42 28 00
Mail: kontakt@bilerne.com

CVR.: 18479273

 

  1. Hvorfor samtykke og hvad bruger vi det til?

Et samtykke er et dokument, som du skal underskrive for at vi kan få lov til at behandle data vedrørende dig (persondata), eksempelvis din e-mail og dit telefonnummer. Et lovligt grundlag for behandling af persondata kan også være en købsaftale, en lejeaftale, krav i lovgivningen eller en interesseafvejning. Eksempelvis: Hvis du har underskrevet en slutseddel på køb af en bil eller tegnet en serviceaftale må Automobilhuset Randers A/S behandle og opbevare de persondata, du har oplyst i forbindelse med dit køb.

Vi bruger dit samtykke til bl.a. følgende: * Indkaldelse til serviceeftersyn og karrosserikontrol. * Forbrugerinformation- og kundetilfredshedsundersøgelser. * Markedsføring.

* Garantiindkaldelser. * Nyheder og information om særlige kundefordele hos bilerne.com.

Vi lagrer dine data og dit samtykke indtil du trækker det tilbage – eller i op til fem år, hvis du ikke har været aktiv. De informationer, som du oplyser os, er vi forpligtiget til at opbevare sikkert, så de ikke kan kompromitteres af nogen udefrakommende.

Samtykket kan du kun afgive i vores forretning eller ved at skrive en mail til samtykke@bilerne.com. Her kan du også kalde dit samtykke tilbage. Læs mere om, hvordan du tilbagekalder dit samtykke nedenfor under punkt 4. Bemærk: Mangler vi dit samtykke kan vi ikke kontakte dig omkring vigtige serviceindkaldelser og forbrugerinformation, der kan have indvirkning på din bils garanti og vedligeholdelse.

 

  1. Hvilke oplysninger modtager og indsamler vi?

I dette afsnit kan du læse mere om, hvor vi indsamler person- og bildata, hvilke data det drejer sig om – og hvordan vi bruger dem.

På vores hjemmeside indsamler vi kun data, når du selv giver dem til os. Eksempelvis når du booker tid til et serviceeftersyn til din bil eller bestiller en prøvetur. Ved at benytte vores hjemmesider accepterer du, at vi indsamler fuldstændigt anonymiserede data om dig og din bil.

2.1.1. Brug af kontaktformularer:www.bilerne.com kan du benytte dig af vores kontaktformularer: ”Kontakt”, ”Book værkstedstid” og ”Book prøvetur”.

Når du sender dine informationer til os via ”Kontakt”, ”Book værkstedstid” eller ”Book prøvetur”, modtager vi dem i et sikkert kundedatabase system til videre behandling hos os. Samtidig giver du Automobilhuset Randers A/S lov til at kontakte dig via disse informationer, eksempelvis med henblik på booking af værkstedstid, prøvetur eller svar på anden kontakt.

Når du bruger ”Book værkstedstid” anmoder vi dig om en række oplysninger – både om dig og din bil. Vi skal bl.a. bruge følgende: * Dit navn og adresse. * Din bils registreringsnummer og aktuelle kilometertal. * Din e-mail og dit telefonnummer. Vi benytter kontaktoplysningerne til at registrere bookningen og til at kontakte dig, hvis der er aflysninger og eller anden information, der er vigtig i forbindelse med den konkrete opgave.

2.1.2. Cookiedata: Vores hjemmesider anvender cookies for at bidrage til at give dig den bedst mulige oplevelse. Cookies er små tekstfiler, der placeres på din computer eller på din mobiltelefon, når du besøger hjemmesider. Vi anvender cookies til følgende formål:

*Forbedre din brugeroplevelse og få avancerede funktioner til at virke. * Forbedre hastigheden på hjemmesiden. * Tillade dig at dele sider med sociale netværk som Facebook o.a. * Løbende forbedre vores hjemmeside til fordel for dig. * Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer. * Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores hjemmeside og kan dokumentere dette. *Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den. * Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder er mest relevante for dig.

Vi anvender ikke cookies til: * At indsamle personligt identificerbare oplysninger. * At samle personfølsomme data ind. * At videregive personligt identificerbar data til tredjepart.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på vores hjemmeside.

Sådan sletter du cookies: Se vejledningen her: https://www.minecookies.org/cookiehandtering.

Vores egne cookies: Vi anvender cookies til at få vores hjemmeside til at fungere korrekt. Det sker f.eks., hvis der tilbydes personaliseringsvalg på hjemmesiden og validering af data såsom registreringsnummer, telefonnummer, betalingsløsning etc.

Tredjeparts cookies: Vores hjemmeside omfatter funktionaliteter, der leveres af tredjepart. Et almindeligt eksempel kan være en indbygget YouTube video. Vores hjemmeside kan indeholde en funktion fra én eller flere af følgende tredjeparter, som anvender cookies: * Google Analytics * Snap Engage * Add This * Share This* m.fl.

Deaktivering af disse cookies vil sandsynligvis afbryde de funktioner, der tilbydes af disse tredjeparter.

Cookies til sociale hjemmesider: For at du nemt kan ”Like” eller dele vores indhold på Facebook, har vi inkluderet en deleknap på vores hjemmeside. Vores hjemmeside hænger via deleknappen sammen med Facebook, der anvender cookies.

Konsekvenserne for privatlivets fred på sociale hjemmesider varierer fra netværk til netværk og vil være afhængig af de personlige indstillinger, du har valgt på disse tjenester.

Cookies til forbedring af hjemmesiden: Vi benytter løbende nye designs og funktioner på vores hjemmeside. Vi udvikler dem ved at vise forskellige versioner af vores hjemmeside for forskellige besøgende og anonymt analysere, hvordan vores besøgende reagerer på disse forskellige versioner. I sidste ende hjælper det os til at tilbyde dig en bedre hjemmeside.

Cookies til anonym besøgsstatistik: Vi bruger cookies til at udarbejde besøgsstatistik, som viser hvor mange mennesker, der har besøgt vores hjemmeside og hvilken type teknologi de bruger (f.eks. Mac eller Windows, hvilket hjælper os med at identificere, om vores hjemmeside ikke fungerer som det skal for særlige teknologier), hvor lang tid de bruger på siden, hvilken ´faner de ser på osv. Dette hjælper os med at forbedre vores hjemmeside. Disse såkaldte analyseprogrammer fortæller os også, på et anonymt grundlag, hvordan folk kom frem til hjemmesiden (f.eks. fra en søgemaskine), og om de har været her før.

Cookies til annoncering: Cookies er meget udbredt inden for online-annoncering. Hverken vi, vore annoncører eller vores reklamepartnere får personligt identificerbare oplysninger fra disse cookies.

Du kan lære mere om online-annoncering på https://www.minecookies.org/cookiehandtering Du kan fravælge næsten alle reklamecookies på https://www.minecookies.org/fravalg selv om vi ville foretrække, at du ikke gjorde det. I sidste ende hjælper reklamer med at holde meget af internettet gratis. Det er også værd at bemærke, at fravalg af reklamecookies ikke vil betyde, at du ikke vil se reklamer, blot, at de ikke vil blive skræddersyet til dig længere.

Cookies til remarketing: Du har måske bemærket, at nogle gange efter at have besøgt et websted, ser du et øget antal reklamer fra det websted, du netop har besøgt. Teknologien til at gøre dette, er gjort mulig ved hjælp af cookies. Vi placerer til tider en såkaldt ”remarketing cookie” under dit besøg. Vi bruger disse reklamer til at vise specielle tilbud og til at opfordre dig til at komme tilbage til vores site. Du kan fravælge disse cookies når som helst som forklaret ovenfor.

2.1.3. Ved værkstedsbesøg: Når du skal bruge et af vores værksteder, vil du første gang du besøger os blive oprettet som kunde i vores kundedatasystem. Her skal vi bl.a. anmode dig om følgende oplysninger: *Dit navn. * Din hjemme- eller postadresse. * Dit telefonnummer. * Din e-mail. * Din bils registreringsnummer * Evt. CVR nr.

2.1.4. Ved køb af ny bil: Når du køber en ny bil hos bilerne.com indhenter vi en række informationer om dig. Alt afhængig af, hvilken bil og hvilketmærke du køber, vil vi indsamle forskellig informationer.

Herunder kan du se en liste over hvilken informationer vi som minimum vil have brug for i forbindelse med køb og salg af bil: * Dit fulde navn og evt. CPR nummer * Bopælsadresse * Dit telefonnummer.* Din e-mail. *Dit forsikringsselskab.

Herudover kan der også være yderligere informationer, vi skal indhente i forbindelse med køb af ny bil. Det kan være i forbindelse med finansieringen af din bil igennem en af vores finansieringspartnere. I det tilfælde vil vi yderlige skulle have oplyst: * Årsopgørelse. * Lønsedler. * Andre finansielle informationer.

Når du ansøger om finansiering, uanset produktet, vil finansieringsselskabet altid som minimum lave en automatisk profilering ved hjælp af de oplyste persondata. Dette sker i forbindelse med finansieringsselskabet kreditvurdering.

 

  1. Hvem deler vi dine oplysninger med og hvordan?

Har vi modtaget dine person- og biloplysninger er vi ansvarlige for, at oplysningerne bliver opbevaret forsvarligt. Vi deler dine informationer med de pågældende bilmærkes importør. Herunder kan du se hvilke importører bilerne.com samarbejder med. * Citroën: Interdan A/S. *Hyundai.

bilerne.com overfører ikke data til tredjelande udenfor EU.

 

  1. Hvordan tilbagekalder du dit samtykke med bilerne.com?

Ønsker du at tilbagekalde dit samtykke, respekterer vi selvfølgelig dette fuldt ud.

Vi er lovmæssigt forpligtiget til kunne tilbagekalde alle informationer du har givet til os. Også fra samtlige tredjepartnere. For at tilbagekalde dit samtykke skal du blot skrive til os på samtykke@bilerne.com og fortælle os, at du vil ophæve dit samtykke med Automobilhuset Randers A/S. Husk at skrive din bils nummerplade sammen med dit fulde navn og din adresse. Herefter vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på sletningen.

Du har krav på, at få udleveret de informationer bilerne.com opbevarer vedrørende dig og din bil i et struktureret, almindeligt anvendt maskinlæsbart format, således at du kan sende disse oplysninger videre til en anden dataansvarlig.

Du kan også rette eller begrænse, hvilke persondata vi lagrer om dig. Har du ændringer til dine oplysninger hos bilerne.com, skal du skrive til os på samtykke@bilerne.com

Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener bilerne.com ikke har overholdt gældende regler om beskyttelse af persondata. Du kan læse mere om klagevejledning

https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/

Kontakt os

8642 2800

Adresse

Clausholmvej 3, Kristrup
8960 Randers SØ

 

Åbningstider

Salgsafdelingen:
Mandag - fredag: 9.00 - 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 - 16.00

Værkstedet:
Mandag - torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

Reservedele:
Mandag - Torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00