Værksted

Velkommen til Bilerne.com værksted

Sørg for at holde din bil i topform ved at benytte et af vores værksteder. Vi lover at passe godt på din bil, mens den er i vores hænder.

En god oplevelse – hver gang

Når du kontakter vores værksted fornemmer du med det samme, at du bliver taget godt imod – og vi er klar til at hjælpe dig. Derfor er vi glade for, at rigtig mange af vores kunder er kommet hos os igennem mange år.

Altid noget at køre i

Du behøver ikke at mangle noget at køre i, når din bil er på værkstedsbesøg hos os, da vi også har lejebiler til fornuftige priser. Hvis du bestiller en lejebil ved tidsbestilling til værkstedet, kan du altid være sikker på, at der står en bil klar til dig, når du ankommer.

Vi passer gerne på dine hjul på vores dækhotel, så der er styr på dem, når de skal på bilen næste gang.

Full-service

Bilerne.com er et full-service bilcenter med service- og reparationsarbejde, skadesopretning, autolakering, reservedels- og tilbehørssalg og egen salgsafdeling – alt under samme tag.

På vores serviceværksted bliver din bil efterset af specialuddannede, erfarne mekanikere, der udfører et professionelt arbejde til en konkurrencedygtig pris.

Moderne serviceværksted med styr på kvaliteten

Vi anvender de nyeste special-værktøjer og måleudstyr, der kræves, for at yde dig og din bil optimal sikkerhed og effektiv service. Serviceværkstedet er naturligvis tilsluttet Teknologisk Instituts værksteds-kontrolordning.

Det betyder for dig som kunde, at vi uanmeldt bliver kontrolleret på vores kvalitet af udført arbejde, samt at vores værktøj kontrolleres for at være 100% i orden.

Vi sender jævnligt vores medarbejdere på efteruddannelse og kurser i de nye modeller og den nyeste teknik. Det sikrer, at vi altid er på forkant med udviklingen og teknologien i de biler vi servicerer.

Book tid

Book værkstedsstid online her, på få minutter

Skadecenter

Har du fået en skade, så hjælper vi dig på vores autoriserede skadecenter

Serviceaftaler

Slip for uforudsete udgifter

Vælg et autoriseret værksted

Går du på kompromis når du vælger værksted? Mange tror fejlagtigt at det koster mere, at få sin bil serviceret på et autoriseret autoværksted, det er i de fleste tilfælde ikke sandheden. Hos de autoriserede værksteder i Randers, sikrer du dig at din bil bliver vedligeholdt efter fabrikkens standarder, og med originale reservedele, den korrekte olie, samt de rigtige værktøjer og teknikker til at holde din bil kørende.

I forbindelse med autoriseret service eftersyn, bliver din bil også koblet op på en original tester, hvor den bliver kontrolleret for evt. motor eller software opdateringer, samt kontrolleret for tekniske service bulletiner eller andre aktioner, som måtte være på din bil.

Bilbyen Randers er et samarbejde mellem de lokale autoriserede autoværksteder, hvor vi gerne vil oplyse vores kunder om fordelene ved at vælge vores værksteder.

Du også meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde som autoriseret værksted.

Vi glæder os til at tage os kærligt af din bil!