Randers er nu også blevet autoriseret Peugeot forhandler | Læs mere her

Vores værksted i Hobro Syd.

Velkommen til Bilerne.coms afdeling i Hobro Syd – tidligere kendt som Vestergaard Biler.

Bilerne.com har sit udgangspunkt i Hobro og omfatter en salgsafdeling, et værksted, et lager og et skadecenter. Vi servicerer kunder fra hele Mariagerfjord-området, herunder Nørager og Arden mod nord, Hadsund og Havndal mod øst, Hobro og Aalestrup mod vest samt ned til Randers i syd.

Vestergaard Biler har en historie, der går helt tilbage til begyndelsen af 1970’erne og har siden midten af 1980’erne haft en central placering i den sydlige del af Hobro. I 2019 blev Vestergaard Biler en del af Automobilhuset Randers A/S som en del af Bilerne.com-familien.

Vi er din dedikerede forhandler af Fiat i Hobro. Uanset om du besøger Bilerne.com i Hobro Syd for at købe en ny bil eller en brugt bil, få udført reparationer eller service på din nuværende bil, står vi klar til at hjælpe dig. På vores værksted, der er autoriseret til Peugeot, Opel & Fiat, er der ingen opgaver, vi ikke kan håndtere. Derudover er vi stolt Ford-servicepartner. På adressen har vi også vores Quickpoint værksted, hvor vi har mulighed for at udføre alle reparationer på din bil uanset mærke.

Ønsker du en professionel og kvalitetsbetonet serviceoplevelse, kan du trygt vælge vores værksted i Hobro Syd på Thurøvej. Du er altid velkommen til at kontakte os eller komme forbi til en uforpligtende snak.

Thurøvej 2, 9500 Hobro

Autoriseret Peugeot, Opel, Fiat & Ford værksted

Vores værksted er også autoriseret Ford servicepartner

Åbningstider

Mandag – torsdag
Fredag
Weekend

07.30 – 16.00
07.30 – 14.15
Lukket

Kundeudtalelser

Har du brug for hjælp?

Åbningstider

Påske 2024

Åbningstider gælder alle afdelingerne

I anledning af påske holder vi lukket fra
d. 28.03.24 til og med 31.03.24

Dog vil vores salgsafdeling være åben igen fra d.01.04.24

Vi ønsker jer alle en glædelig påske