Hobro (Jeppe Aakjærs Vej)

Bilerne.com – Hobro afdelingen

Bilerne.com Hobro (Jeppe Aakjærs Vej)

Bilerne.com, tidligere Bojsen Biler har udgangspunkt i Hobro med salgs afdeling, værksted, lager og skadecenter. Herfra servicer vi kunder fra hele Mariager Fjord, Nørager og Arden i nord, Hadsund og Havndal i øst, Hobro og Aalestrup i vest og helt ned til Randers i syd.

Hos Bilerne.com Hobro – Jeppe Aakjærs vej, er vi din autoriseret forhandler af Citroën, Opel & Peugeot. Vi er et moderne bilhus med en aktiv og dynamisk salgsafdeling, hvor vi hele tiden bestræber os på at præsentere alt det nyeste fra Citroën, Opel & Peugeot.

Bilhuset har tillige et autoriseret Citroën & Opel & Peugeot-værksted, som er kvalificeret til at klare enhver vedligeholdelse og reparation af din bil – uanset bilmærke. Skulle du være så uheldig, at din bil får en skade, har vi tillige et toptunet skadecenter, der kan hjælpe dig og din bil videre.

 

Jeppe Aakjærs Vej 4

9500 Hobro

Åbningstider

Salg

Mandag – Fredag 09.00 – 17.00
Lørdag Lukket
Søndag 13.00 – 16.00

 

Værksted

Mandag – Torsdag 07.30 – 16.00
Fredag 07.30 – 15.00
Lørdag – Søndag Lukket

Telefon åbner kl. 8.00

Reservedele

Mandag – Torsdag 07.30 – 16.00
Fredag 07.30 – 15.00
Lørdag – Søndag Lukket

Telefon åbner kl. 8.00

Salgsafdeling

Kasper Gregersen

Kasper Gregersen

Værksted & skadecenter

Lasse Busk Martin

Lasse Busk Martin

Lasse Bjørn Højfeldt

Lasse Bjørn Højfeldt

Skadecenter

Reservedele & tilbehør

Citroën

I Hobro er vi autoriseret forhandler og serviceværksted for Citroën. Vores 1.000 kvm store udstilling viser dig et bredt udvalg af nye Citroën person- og varebiler, men også mange brugte biler.

Mange af vores brugte biler står pænt linet op indendørs, så du kan se bilerne fri for regn, slud og sne. Har vi ikke bilen du ønsker på lager, har vi mulighed for måske at hente den i en af vores andre afdelinger, eller købe bilen op i Danmark eller ude i Europa.

Afdelingen er CITROËN ELITEFORHANDLER, så du er sikker på en god og kvalificeret service.

Kommer du langvejs fra, er det er altid en god ide at kontakte os i forvejen, da vores biler, enten kan være solgt, eller er flyttet til anden afdeling. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Venlig hilsen – og vel mødt
Bilerne.com Hobro