Værkstedet

Autoriseret vedligeholdelse af din bil – uanset om du kører Citroën eller Hyundai

Full-service

Bilerne.com er et full-service bilcenter med service- og reparationsarbejde, skadesopretning, autolakering, reservedels- og tilbehørssalg og egen salgsafdeling – alt under samme tag.

På vores serviceværksted bliver din bil efterset af specialuddannede, erfarne mekanikere, der udfører et professionelt arbejde til en konkurrencedygtig pris.

Skriv til værkstedet

13 + 15 =

Moderne serviceværksted med styr på kvaliteten

Vi anvender de nyeste special-værktøjer og måleudstyr, der kræves, for at yde dig og din bil optimal sikkerhed og effektiv service. Serviceværkstedet er naturligvis tilsluttet Teknologisk Instituts værksteds-kontrolordning.

Det betyder for dig som kunde, at vi uanmeldt bliver kontrolleret på vores kvalitet af udført arbejde, samt at vores værktøj kontrolleres for at være 100% i orden.

Vi sender jævnligt vores medarbejdere på efteruddannelse og kurser i de nye modeller og den nyeste teknik. Det sikrer, at vi altid er på forkant med udviklingen og teknologien i de biler vi servicerer. 

En god oplevelse – hver gang

Når du kontakter vores værksted fornemmer du med det samme, at du bliver taget godt imod – og vi er klar til at hjælpe dig. Derfor er vi glade for, at rigtig mange af vores kunder er kommet hos os igennem mange år.

Altid noget at kører i

Du behøver ikke at mangle noget at køre i, når din bil er på værkstedsbesøg hos os, da vi også har lejebiler til fornuftige priser. Hvis du bestiller en lejebil ved tidsbestilling til værkstedet, kan du altid være sikker på, at der står en bil klar til dig, når du ankommer.

Vi passer gerne på dine hjul på vores dækhotel, så der er styr på dem, når de skal på bilen næste gang.

Kontakt os

8642 2800

Adresse

Clausholmvej 3, Kristrup
8960 Randers SØ

 

Åbningstider

Salgsafdelingen:
Mandag - fredag: 9.00 - 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 - 16.00

Værkstedet:
Mandag - torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

Reservedele:
Mandag - Torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00