HOBRO

Bilerne.com – Hobro afdelingen

Bilerne.com
Hobro

Bilerne.com, tidligere Vestergaard Biler A/S har udgangspunkt i Hobro med salgs afdeling, værksted og lager. Herfra servicer vi kunder fra hele Mariager Fjord, Nørager og Arden i nord, Hadsund og Havndal i øst, Hobro og Aalestrup i vest og helt ned til Randers i syd.

Vestergaard Biler har historie helt tilbage til først i 1970´erne og har siden midt firserne været placeret centralt i den sydlige del af Hobro. Vestergaard Biler A/S er siden 2019 blevet en del af Automobilhuset Randers A/S, under Bilerne.com

Thurøvej 2, 9500 Hobro

 

98 51 04 00

 

kontakt@bilerne.com

Uanset om du kommer til Bilerne.com for at købe ny bil eller brugt bil, for reparation eller service på din nuværende bil, så er vi klar. Vores indstilling er at møde vores kunder i øjenhøjde og yde et personligt, fokuseret arbejde tilpasset den enkeltes ønsker.

Der er ikke den opgave, vi ikke kan klare på vores værksted som er autoriseret værksted for Peugeot, Opel & Ford.

Ring på telefon 98 51 04 00 eller kig forbi og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig, så du kan blive godt kørende.

 

Peugeot & Opel

Med vore to bilmærker, Citroën & Opel, tilbyder vi et bredt og varieret udbud af både person- og varebiler, og med vores specialuddannede personalestab, som har stor viden og erfaring, har vi alle muligheder for at hjælpe dig i ethvert bil-anliggende.

På tværs af alle funktioner i bilhuset, arbejder vi hele tiden fokuseret på at udvikle og optimere forretningen, så vi på alle måder kan opfylde de krav, en bevidst bilejer af i dag kan stille til sin forhandler.

Hvad enten det gælder køb, salg, service eller vedligeholdelse lever vi op til virksomhedens motto:

Venlig hilsen – og vel mødt
Bilerne.com Hobro

Vores medarbejdere

Mød her nogle af menneskene bag bilerne.com. Vores dygtige medarbejdere besidder en bred vifte af kompetencer, og disse sættes dagligt i spil i samarbejde på tværs af afdelinger. Hvis en “typisk” medarbejder hos bilerne.com skulle beskrives, ville vi nok komme til kort. For hos bilerne.com ser vi vores medarbejdere som dygtige individer, der kan lide at arbejde i et team og er interesseret i at skabe værdi og fremme innovation til gavn for vores kunder.

At arbejde i et udfordrende miljø

Bilerne.com tilbyder et dynamisk og udfordrende arbejdsmiljø, hvor individuelle færdigheder bliver værdsat og plejet. I en bilbranche baseret på fremskridt og innovation, er forandring et nøglekoncept, og fleksibilitet og et åbent sind er af afgørende betydning.

Bilerne.com virksomhedskultur afspejler professionalisme, kompetence, fleksibilitet, teamwork, bemyndigelse, mangfoldighed og kreativitet. Flere andre faktorer kommer i spil, såsom innovation, intellektuel dygtighed, jobtilfredshed og decentralisering af ansvar og myndighed.

Sidst, men ikke mindst, må vi ikke glemme at have det sjovt, og bilerne.coms medarbejdere samles ofte til en række forskellige sociale begivenheder og aktiviteter.

Vil du gerne i kontakt med en bestemt medarbejder ? Så kan du finde dem under “Vores afdelinger” via. dette link.

Bilerne.com Randers

Bilerne.com Hobro

Adresse

Citroën & Opel salg/service
Hyundai service

Tlf. 86422800

Clausholmvej 3, Kristrup
8960 Randers SØ

Åbningstider

Salgs afdelingen:
Mandag - fredag: 9.00 - 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 - 16.00

Værkstedet:
Mandag - torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

Reservedele:
Mandag - Torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

 

Adresse

Peugeot & Opel salg/service
Ford service

Tlf. 98510400

Thurøvej 2
9500 Hobro

Åbningstider

Salgs afdelingen:
Mandag – fredag: 9.00 – 17.00
Lørdag: Lukket
Søndag: 13.00 – 16.00

Værkstedet:
Mandag – torsdag: 7.30 – 16.00
Fredag: 7.30 – 14.15
Telefon åbner kl. 8.00

Reservedele:
Mandag – torsdag: 7.30 – 16.00
Fredag: 7.30 – 14.15
Telefonen åbner 8.00