Hyundai

Her kan du se vores udvalg indenfor Hyundai

Jagten på din drømme bil starter hos Hyundai Randers. Her hos bilerne.com ved vi hvor vigtigt det er at du passer til bilen, at du føler dig godt tilpas med alt fra teknik til udseende og ikke mindst købsprocessen. Hyundai Randers anbefaler altid at man starter med et simpelt møde, hvor vi sammen finder præcis den bil, som dækker dine behov, og ikke mindst opfylder dine drømme. Se vores store udvalg af biler som du finder hos bilerne.com

i10

I 2017 blev Hyundai i10 er kåret til årets bedste mikrobil af Berlingske Media. I et skarpt felt tog den sejren i kraft af sin rummelighed, sit høje udstyrsniveau, sin 5 års garanti uden kilometerbegrænsning samt den gennemtænkte kvalitet fra inderst til yderst. Hyundai i10 opleves som en rigtig bil – og er et godt bevis på, at du nogle gange finder det store i det små.

 

i20

Hyundai i20 har et design, som tiltrækker opmærksomhed og beundrende blikke. Med et stort udvalg af individuelle muligheder og smarte detaljer, sørger Hyundai i20 for, at du kommer frem med stil.

 

TUCSON

Livet er en rejse. Nogle gange går det lige ud af landevejen, andre gange tager det uventede sving. At komme fra A til B er en del af livet, så hvorfor ikke gøre det til en dejligt oplevelse. For reelt er det jo tit hårdt arbejde, som er med til at definere din succes.

 

KONA

Selvsikker og enestående. Den nye KONA er designet til at få opmærksomhed. Det nyskabende design med muskuløse former og smalle LED-lygter, er en garant for lange blikke, når du kører forbi.

 

KONA electric

Alsidig og virkelig sjov at køre i – den spritnye KONA electric er den første SUV-elbil i Europa. Den kombinerer imponerende rækkevidde med SUV-stilen.

 

IONIQ
Hybrid

IONIQ
Electric

IONIQ
Plug-In

i30 Stationcar

Familiebilen, gentænkt! Den nye Hyundai i30 stationcar er redesignet fra bunden og klar til at puste nyt liv i familiebil-kategorien.

 

i30

Indimellem kommer der en bil forbi, der får dig i lidt højere omdrejninger. Tidløs, elegant og helt, helt moderne. Det er den nye generation Hyundai i30.

 

i30 Fastback

Den første Fastback fra Hyundai er kommet til Danmark. Du genkender den på de elegante linjer. På det enestående design, der imponerer. Og på de mange smarte features, som er standardudstyr i i30 Fastback. Læg dertil den ekstraordinære 5 års garanti uden kilometerbegrænsning.

 

i30 N

Det er ingen tilfældighed, at Hyundai i30 N har tiltrukket sig ekstraordinær opmærksomhed. Den prisvindende GTI har et flabet og opsigtsvækkende design, der reflekterer bilens helt spektakulære ydeevne.

 

 

Book en prøvetur

Vi ved hvor vigtigt det er når man skal beslutte sig for en ny bil, at man også har mærket den. Følelsen er afgørende for om det er den rigtige bil. Hos bilerne.com er du altid velkommen forbi til en prøvetur og en snak om dine muligheder.

 

Kontakt os

8642 2800

Adresse

Clausholmvej 3, Kristrup
8960 Randers SØ

 

Åbningstider

Salgsafdelingen:
Mandag - fredag: 9.00 - 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 - 16.00

Værkstedet:
Mandag - torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

Reservedele:
Mandag - Torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00