Citroën

Her kan du se vores udvalg indenfor Citroën

Jagten på din drømme bil starter her. Hos Citroën Randers ved vi hvor vigtigt det er at du passer til bilen, at du føler dig godt tilpas med alt fra teknik til udseende og ikke mindst købsprocessen. Vi anbefaler altid at man starter med et simpelt møde, hvor vi sammen finder præcis den bil, der dækker dine behov, matcher dine følelser og ikke mindst opfylder dine drømme, Citroën Randers hjælper dig godt på vej!. Se vores store udvalg af biler som du finder her hos bilerne.com

C1

Et optimistisk design, en sympatisk personlighed og en dynamisk stil! Citroën C1 virker  frisk og livlig og tiltrækker sig opmærksomheden fra første blik. 

C3

Et frisk pust til de små mellemklassebiler! Ny Citroën C3 udstråler et optimistisk og moderne design, der levendegøres af farvede indsatser og grafiske komponenter som f.eks. Airbump.

C3 Aircross

Citroën C3 Aircross fremhæver sin forskel i SUV-segmentet via sin holdning, originalitet og friskhed. Dens stil forener robusthed med en følelse af sikkerhed takket være den høje motorhjelm, der fremhæves af de forkromede vinkler.

Citroën C4 Cactus

Den nye Citroën C4 Cactus markerer en større milepæl i programmet Citroën Advanced Comfort® ved at indføre Progressiv Hydraulisk Affjedring™ i Europa samt med verdenspremiere på sæder med Advanced Comfort®. C4 Cactus leverer således en unik kørselskomfort, der er helt typisk for Citroën. 

C5 Aircross

Citroën præsenterer den nye C5 Aircross SUV. 100% SUV i formgivningen med de store hjul, et muskuløst og beskyttende design og høj frihøjde. Og uden tvivl en Citroën pga. personligheden, de grafiske elementer og de mange muligheder for en personlig tilpasning. Den nye C5 Aircross SUV er den mest komfortable og mest fleksible i sit segment.

 

C4 SpaceTourer

Citroën C4 SpaceTourer’s nye design er mere destinktivt end nogensiden før og med sin genkendelige lyssignatur er det en bil som bliver genkendt. Frontgrillen på Citroën C4 SpaceTourer bliver delt mellem bilens indfarve kofanger og de slanke forlygter moderne forlygter.

Grand C4 SpaceTourer

Inde i Citroën Grand C4 SpaceTourer vil du finde en alsidig, velkommende plads der er klar til at imødekomme alle og enhver. Den anden og tredje sæderække kan hurtigt blive foldet sammen, for at skabe et flat underlag og skulle du have brug for yderligere længde kan også forsædet foldes ned. 

 

Citroën Berlingo

Citroën præsenterer den nye generation af ikoniske Berlingo. Med en kombination af sin forgængeres bedste styrker og et væld af nye, markante features. Den nye Citroën Berlingo er innovativ med hensyn til både design, kabineindretning og praktisk anvendelighed.

 

Citroën Erhverv

Hos bilerne.com er vi din førende erhvervspartner. Vores modeller Jumpy og Jumper og den helt nye Berlingo Van er din ideelle erhvervspartner til en krævende hverdag. Vil du gerne vide mere om erhvervsløsninger og husk har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe på telefon: 87103589 eller skrive på: erhverv@bilerne.com

 

Jumpy

En ny, optimeret opbygning, der giver flere nyttige funktioner såvel som bedre komfort og mere sikkerhed, kommer denne nye generation af Jumpy til gode. De nyeste teknologier og hjælpefunktioner til kørsel er taget i anvendelse, hvilket gør bilen til en værdifuld hjælper i det daglige. Den fås i tre længder. 

Jumper

Modelprogrammet for Jumper er meget bredt og omfatter både kassevogne, chassis, dobbeltkabine og combi. Den fås i 4 længder (L1, L2, L3, L4) med 3 akselafstande (3 m, 3,45 m, 4,04 m) samt 3 højder (H1, H2, H3). Alt i alt fås den nye Jumper i 8 forskellige kassevognsversioner med en varerumsvolumen fra 8 til 17 m3.

Berlingo Van

Med den nye Berlingo Van, får du en rigtig smart varebil, bygget til at køre i byen. Med sit store lastrum og køreegenskaber som en almindelig personbil, får du en rigtig solid partner i marken.

 

Book en prøvetur

Vi ved hvor vigtigt det er når man skal beslutte sig for en ny bil, at man også har mærket den. Følelsen er afgørende for om det er den rigtige bil. Hos bilerne.com er du altid velkommen forbi til en prøvetur og en snak om dine muligheder.

 

Adresse

Citroën & Opel salg/service
Hyundai service
Clausholmvej 3, Kristrup
Tlf. 86422800
8960 Randers SØ

Åbningstider

Salgs afdelingen:
Mandag - fredag: 9.00 - 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 - 16.00

Værkstedet:
Mandag - torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

Reservedele:
Mandag - Torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

 

Bilerne.com Randers