Hyundai i10

Det store i det små!

Hyundai i10 er ikke som de fleste i sin klasse. Den er ret rummelig. Den er sjov at køre. Den er også frisk udstyret. Læg dertil smartphone-integration og masser af andre tilslutnings-muligheder. Den er i det hele taget et godt bevis på, at du nogle gange kan finde det store i det små.

 

Book en prøvetur

Vi ved hvor vigtigt det er når man skal beslutte sig for en ny bil, at man også har mærket den. Følelsen er afgørende for om det er den rigtige bil. Hos bilerne.com er du altid velkommen forbi til en prøvetur og en snak om dine muligheder.

 

Derfor skal du vælge Hyundai i10

Årets mest totaløkonomiske bil

Bilpriser.dk har i november 2017 kåret Hyundai i10 som Danmark mest totaløkonomiske bil.

Ikke nok med at mikrobilsanalysen viser, at i10 er Danmarks billigste bil, så har den også klassens suverænt laveste værditab over fire år. Derudover følger der 5 års garanti uden kilometerbegrænsning med i købet.

Analysen kommer frem til en kilometerpris over 4 år på kun 1,22 kr. Det bliver ikke meget billigere!

I marts 2017 vandt i10 Eco Life endvidere titlen, som Danmarks billigste pendlerbil i bilpriser.dk’s pendleranalyse.

Iøjefaldende design

Hyundai i10’s iøjnefaldende design er blevet skærpet yderligere. Fortil ser du det nok tydeligst i den helt nye kølergrill og de markerede LED-forlygter (DRL). (Udstyr afhængig af variant).

Multimedia

USB- og AUX-tilslutning
Nem tilslutning til din iPhone, iPod eller anden enhed. Bare plug-and-play.

Praktisk betjening

Multifunktionsrattet giver dig med sine praktisk placerede knapper mulighed for at betjene musik, telefon, fartpilot og tripcomputer uden at tage hænderne fra rattet. Du kan indstille rattet i flere højder. Og det kan også opvarmes. Afhængig af variant.

7″ touchskærm
LCD-touch-skærmen på 7” giver en lækker og intuitiv betjening af radioen. Takket være Apple CarPlay* vil din smartphone altid være fuldt integreret med systemet. Afhængig af variant. Tilkøb af navigation er en mulighed og er inkl. Hyundai MapCare med op til 10 års kortopdatering.
*Apple CarPlay er et registreret varemærke tilhørende Apple Inc. Funktionalitet afhænger af telefontype.

Se flere Hyundai biler

Hyundai

Hyundai IONIQ Plug-in hybrid

Hyundai IONIQ Plug-in hybridFantastisk design og fremragende aerodynamisk ydeevne! b IONIQ plug-in hybrid er et kørende bevis på innovation i verdensklasse. Hybrid bilen er en meget elegant kombination af moderne aerodynamik og intelligent energividenskab. Mere...

Læs mere
Hyundai

Hyundai IONIQ Hybrid

Hyundai IONIQ Hybrid Fantastisk design og fremragende aerodynamisk ydeevne! b IONIQ hybrid er et kørende bevis på innovation i verdensklasse. Hybrid bilen er en meget elegant kombination af moderne aerodynamik og intelligent energividenskab. Mere dynamik. Mere...

Læs mere
Hyundai

Hyundai IONIQ Electric

Hyundai IONIQ Electric Fantastisk design og fremragende aerodynamisk ydeevne! b IONIQ electric er et kørende bevis på innovation i verdensklasse. El-bilen er en meget elegant kombination af moderne aerodynamik, intelligent energividenskab og brugervenlige...

Læs mere

Kontakt os

Automobilhuset Randers A/S

Adresse

Citroën & Opel salg/service
Hyundai service
Clausholmvej 3, Kristrup
Tlf. 86422800
8960 Randers SØ

Vestergaard Biler A/S

Adresse

Peugeot & Opel salg/service
Ford service
Thurøvej 2
Tlf. 98510400
9500 Hobro

Åbningstider

Salgs afdelingen:
Mandag - fredag: 9.00 - 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 - 16.00

Værkstedet:
Mandag - torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

Reservedele:
Mandag - Torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00