Citroën Jumpy

Den perfekte partner i en krævende hverdag!

En ny, optimeret opbygning, der giver flere nyttige funktioner såvel som bedre komfort og mere sikkerhed, kommer denne nye generation af Jumpy til gode. De nyeste teknologier og hjælpefunktioner til kørsel er taget i anvendelse, hvilket gør bilen til en værdifuld hjælper i det daglige. Den fås i tre længder med håndfrie skydedøre (ekstraudstyr).

Mere design, mere komfort og mere teknologi

 

Book en prøvetur

Vi ved hvor vigtigt det er når man skal beslutte sig for en ny bil, at man også har mærket den. Følelsen er afgørende for om det er den rigtige bil. Hos bilerne.com er du altid velkommen forbi til en prøvetur og en snak om dine muligheder.

 

Derfor skal du vælge Citroën Jumpy

Praktisk opbygning

Citroën Jumpys praktiske opbygning kan tilpasses alle dine behov og er hele tiden til gavn for funktionalitet, praktiske behov og ergonomi. Dens modulære platform af nyeste generation, som er baseret på C4 Picasso-platformen, er særligt forstærket til Jumpy. Den kan klare op til 1.400 kg nyttelast, 6,6 m³ nyttevolumen og 2½ tons anhængervægt. Dens modulære design medfører også ikke blot to forskellige akselafstande (2,92 m og 3,27 m) men også to forskellige akseludhæng (0,80 m og 1,15 m), så der i alt er tre kombinerede længder.

Kørselskomfort

Uanset vejens tilstand giver Citroën Jumpy kørekomfort på topniveau, især takket være for- og bagtøjet, der sikrer styring med stor præcision, mens en god affjedring bevares. Jumpy har et forstærket pseudo-MacPherson-fortøj med krængningsstabilisator og en ny bagbro med skråtstillede bærearme, der kan bære en nyttelast på 1.400 kg

Teknologi

Citroën Jumpy betyder også afslappet, nem og sikker kørsel. Udover funktionerne, der er nyttige til daglig, såsom nøglefri adgang og start og håndfrie skydedøre(ekstraudstyr), stiller Citroën Jumpy også teknologi til rådighed for at gøre din kørsel nemmere.

Opbevaring

Jumpy har adskillige opbevaringsrum overalt i kabinen, såsom et nedre handskerum med jackstik og 12 V-stik, et USB-stik (afhængigt af version), et stort rum under bænksædet, hvor for eksempel sko og hjelm kan opbevares, kopholdere på hver side af instrumentbordet, en højtsiddende, åben fralægningsplads i midten og to store dørlommer, som hver kan rumme en 1½-liters-flaske, foran.

Højt til loftet

Man føler sig godt tilpas i alle situationer! Med en begrænset højde på 1,90 m i XS- og M-udgaverne kan Jumpy uden problemer få adgang til de parkeringspladser, biler i dette segment ellers ikke kan anvende. Det er ikke længere nødvendigt at køre rundt omkring flere husblokke, fordi parkeringspladsen er for lav. Du sparer tid ved at kunne parkere tættere på dine kunder.

(Version XL: 1,93 m)

Se flere Citroën biler

Citroën

Citroën C5 Aircross

Citroën C5 Aircross Ultra-komfortabel og fleksibel indretning med en unik karakter! b Citroën præsenterer den nye C5 Aircross SUV. 100% SUV i formgivningen med de store hjul, et muskuløst og beskyttende design og høj frihøjde. Og uden tvivl en Citroën pga....

Læs mere
Citroën

Citroën Berlingo

Citroën Berlingo Plads til det hele! b Den nye Citroën Berlingo er rummelig, komfortabel og personlig – og med sine mange features adskiller den sig markant fra andre i klassen: En rekordstor volumen. Enestående kabineindretning med 3 separate bagsæder, der kan...

Læs mere
Citroën

Citroën Jumper

Citroën Jumper Når du stiller store krav til din arbejdsbil! b Citroën Jumper afspejler mærkets knowhow hvad angår konstruktion, ergonomi (opkobling og komfort), brugervenlig teknologi, sikkerhed og driftsøkonomi. Denne nyeste version er særligt robust og sikker...

Læs mere

Kontakt os

Automobilhuset Randers A/S

Adresse

Citroën & Opel salg/service
Hyundai service
Clausholmvej 3, Kristrup
Tlf. 86422800
8960 Randers SØ

Vestergaard Biler A/S

Adresse

Peugeot & Opel salg/service
Ford service
Thurøvej 2
Tlf. 98510400
9500 Hobro

Åbningstider

Salgs afdelingen:
Mandag - fredag: 9.00 - 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 - 16.00

Værkstedet:
Mandag - torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

Reservedele:
Mandag - Torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00