Citroën Grand C4 Spacetourer

Når familien og plads betyder alt!

Hvordan kan du forene familie og køreglæde? Den ligning har Citroën Grand C4 SpaceTourer løst! Den nye version af den populære 5-sæders MPV læner sig stadig op ad sin forgængers unikke og letgenkendelige design, men er blevet både mere moderne og dynamisk. Det oprindelige design er blevet forfinet med nye Citroën vinkler bag og en front, der giver Citroën Grand C4 SpaceTourer et mere energisk udseende, der udstråler både styrke og dynamik.

Mere design, mere komfort og mere teknologi

 

Book en prøvetur

Vi ved hvor vigtigt det er når man skal beslutte sig for en ny bil, at man også har mærket den. Følelsen er afgørende for om det er den rigtige bil. Hos bilerne.com er du altid velkommen forbi til en prøvetur og en snak om dine muligheder.

 

Derfor skal du vælge Citroën Grand C4 Spacetourer

God plads

Inde i Citroën Grand C4 SpaceTourer vil du finde en alsidig, velkommende plads der er klar til at imødekomme alle og enhver. Den anden og tredje sæderække kan hurtigt blive foldet sammen, for at skabe et flat underlag og skulle du have brug for yderligere længde kan også forsædet foldes ned. Når du rejse med venner og familie, vil alle sætte pris på den store benplads de har at strække ud på, takket være Citroën C4 SpaceTourers langstrakt akselafstand.

Mulighed for elektrisk bagklap

Citroën Grand C4 SpaceTourer kan fås med elektrisk bagklap*, der gør det nemmere at åbne bagklappen. Du er dermed sikret let adgang til det store og rummelige bagagerum i din nye bil.

*Afhænger af udstyrsniveau

Mulighed for panoramatag

Panoramaforruden sørger for, at kabinen er badet i lys, og at alle passagerer har det bedste udsyn. Sammen med panoramaglastaget* giver det et stort lysindfald i kabinen, forstærker fornemmelsen af plads, og giver et godt udsyn til omverdenen.

*Option / afhænger af udstyrsniveau.

Med denne MPV, der har komfort og velvære i højsædet, udnyttes Citroëns tekniske færdigheder til gavn for komforten. Grand C4 SpaceTourer opfordrer dig til at indtage vejen med din familie og venner for at give dem en helt ny smidig, rar og yderst komfortabel køreoplevelse.

Mirror Screen

Med Mirror Screen-funktionen kan du på bilens 7″ Touch Screen få vist de kompatible applikationer fra din smartphone f.eks. MirrorLink® og Apple CarPlay™*

*Kræver en kompatibel smartphone

3D Baglygter

Ved brug af teknologi som skaber en 3 dimensionel effekt, er Citroën Grand C4 SpaceTourer og dens baglygter, et godt eksempel på bilens nye og fremhævet design.

Se flere Citroën biler

Citroën

Citroën C5 Aircross

Citroën C5 Aircross Ultra-komfortabel og fleksibel indretning med en unik karakter! b Citroën præsenterer den nye C5 Aircross SUV. 100% SUV i formgivningen med de store hjul, et muskuløst og beskyttende design og høj frihøjde. Og uden tvivl en Citroën pga....

Læs mere
Citroën

Citroën Berlingo

Citroën Berlingo Plads til det hele! b Den nye Citroën Berlingo er rummelig, komfortabel og personlig – og med sine mange features adskiller den sig markant fra andre i klassen: En rekordstor volumen. Enestående kabineindretning med 3 separate bagsæder, der kan...

Læs mere
Citroën

Citroën Jumper

Citroën Jumper Når du stiller store krav til din arbejdsbil! b Citroën Jumper afspejler mærkets knowhow hvad angår konstruktion, ergonomi (opkobling og komfort), brugervenlig teknologi, sikkerhed og driftsøkonomi. Denne nyeste version er særligt robust og sikker...

Læs mere

Adresse

Citroën & Opel salg/service
Hyundai service
Clausholmvej 3, Kristrup
Tlf. 86422800
8960 Randers SØ

Åbningstider

Salgs afdelingen:
Mandag - fredag: 9.00 - 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 - 16.00

Værkstedet:
Mandag - torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

Reservedele:
Mandag - Torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

 

Bilerne.com Randers