Citroën C5 Aircross

Ultra-komfortabel og fleksibel indretning med en unik karakter!

Citroën præsenterer den nye C5 Aircross SUV. 100% SUV i formgivningen med de store hjul, et muskuløst og beskyttende design og høj frihøjde. Og uden tvivl en Citroën pga. personligheden, de grafiske elementer og de mange muligheder for en personlig tilpasning. Den nye C5 Aircross SUV er den mest komfortable og mest fleksible i sit segment. Med Best in Class bagagerumsvolumen fra 580 liter til 720 liter – afhængigt af om sæderne er kørt frem. Den er omfattet af Citroën Advanced Comfort-programmet, som med store nyheder som Progressiv Hydraulisk Stop-affjedring®, sæder med Advanced Comfort samt 3 separate multifunktionelle bagsæder. En Next Generation-SUV med 20 hjælpefunktioner til kørslen og 6 online kommunikationsteknologier.

Mere design, mere komfort og mere teknologi

 

Book en prøvetur

Vi ved hvor vigtigt det er når man skal beslutte sig for en ny bil, at man også har mærket den. Følelsen er afgørende for om det er den rigtige bil. Hos bilerne.com er du altid velkommen forbi til en prøvetur og en snak om dine muligheder.

 

Derfor skal du vælge C5 Aircross

En kabine der byder på beskyttelse og velvære

Kabinen i den nye C5 Aircross SUV er rummelig og flot. Den kombinerer de store og flydende rum og bevarer samtidig fokus på funktionaliteten. Det robuste instrumentbord, hvor alt er placeret i vandret plan, har formstøbte bånd, der strækker sig over hele dets bredde. I førersiden består instrumentgruppen af en 12,3″ indstillelig TFT-digital skærm, der viser de udvalgte kørselsoplysninger i førerens synsfelt. Den brede og høje midterkonsol, de omsluttende sæder hvis høje stilling giver et godt overblik over vejen samt farverne og materialerne, fuldender indtrykket af sikkerhed, velvære og raffinement i kabinen.

Progressiv Hydraulisk Stop®-affjedring

Den nye C5 Aircross SUV er udstyret med Progressive Hydrauliske Stop®- affjedringen; en opfindelse der er blevet til som et resultat af Citroëns ekspertise inden for undervogne. Med denne teknologi, der stammer fra mærkets erfaring inden for motorsporten, er det muligt at opnå en bedre absorbering af vejens ujævnheder. Teknologien giver en større frihed, medfører en “flyvende tæppe-effekt” og du får en fornemmelse af, at bilen flyver hen over vejen.

Elektrisk bagklap

Med den nye Citroën C5 Aircross har du mulighed for at tilvælge Elektrisk bagklap.

Personlighed både inde og ude

Til den nye C5 Aircross SUV tilbydes du et stort udvalg af produkter til personlig styling. Udvendigt er der 30 mulige kombinationer baseret på 7 karrosserifarver: (Blanc Banquise (hvid), Noir Perla Nera (sort), Gris Platinium (grå), Gris Acier (stålgrå), Rouge Volcano (vulkanrød), Bleu Tijuca (blå) og Blanc nacré (hvid perlemor). Samt 3 farvepakker (sølv, hvid og rød). De udvendige farver kan kombineres med et sort tag.

Den personlige styling forlænges ind i kabinen med 5 kabineindretninger, der refererer til klarhed, varme og raffinement. Udover standardindretningen fås også Wild Grey, Metropolitan Beige, Metropolitan Grey og Hype Brown. (farve og interiør afhænger af dansk modelprogram)

Se flere Citroën biler

Citroën

Citroën Berlingo

Citroën Berlingo Plads til det hele! b Den nye Citroën Berlingo er rummelig, komfortabel og personlig – og med sine mange features adskiller den sig markant fra andre i klassen: En rekordstor volumen. Enestående kabineindretning med 3 separate bagsæder, der kan...

Læs mere
Citroën

Citroën Jumper

Citroën Jumper Når du stiller store krav til din arbejdsbil! b Citroën Jumper afspejler mærkets knowhow hvad angår konstruktion, ergonomi (opkobling og komfort), brugervenlig teknologi, sikkerhed og driftsøkonomi. Denne nyeste version er særligt robust og sikker...

Læs mere
Citroën

Citroën Jumpy

Citroën Jumpy Den perfekte partner i en krævende hverdag! b En ny, optimeret opbygning, der giver flere nyttige funktioner såvel som bedre komfort og mere sikkerhed, kommer denne nye generation af Jumpy til gode. De nyeste teknologier og hjælpefunktioner til kørsel...

Læs mere

Adresse

Citroën & Opel salg/service
Hyundai service
Clausholmvej 3, Kristrup
Tlf. 86422800
8960 Randers SØ

Åbningstider

Salgs afdelingen:
Mandag - fredag: 9.00 - 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 - 16.00

Værkstedet:
Mandag - torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

Reservedele:
Mandag - Torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

 

Bilerne.com Randers