Citroën C4 Cactus

En unik karakter med et dristigt design!

Den nye Citroën C4 Cactus overrasker i segmentet for kompakte hatchbacks med sin friskhed og originalitet. Citroën-universets typiske grafiske elementer fremhæver den flydende linje på det enkle karrosseri: Airbumps® nederst på dørene, det ubrudte rudeparti, det flydende tag, forpartiet i to niveauer og den store 3D-lyssignatur med LED på bagpartiet. Den nye C4 Cactus leveres i 31 kombinationer udvendigt baseret på 9 karrosserifarver og 4 farvepakker til de raffinerede ekstradetaljer.

Mere design, mere komfort og mere teknologi

 

Book en prøvetur

Vi ved hvor vigtigt det er når man skal beslutte sig for en ny bil, at man også har mærket den. Følelsen er afgørende for om det er den rigtige bil. Hos bilerne.com er du altid velkommen forbi til en prøvetur og en snak om dine muligheder.

 

Derfor skal du vælge C4 Cactus

Flydende design

Den nye Citroën C4 Cactus kommer med et organisk og flydende design med stærke grafiske elementer, som markerer den unikke karakter:
. Et svævende tag – takket være sammenkædningen af glasfladerne.
. En profil med glidende overgang. Dette understreges af de nye, smallere Airbumps® nederst på dørene og af beskyttelserne på hjulkasserne, der skaber større dynamik og optimal beskyttelse – især ved bykørsel.

Dens kompakte størrelse og store akselafstand sikrer rummelighed, dynamik og manøvredygtighed både ved landevejskørsel og bykørsel.

LED-kørelys

Det nye, brede frontparti har igen integreret LED-kørelys i forlængelsen af vinklerne i hele bilens bredde. De aflange forlygter understreges af blanke, sorte indlæg, og den indfarvede kofanger med luftindtag i siderne er med til at skabe dynamik.

Flot bagende

Hatchback-bagpartiet med indfarvet bagklap i glatte og rene linjer fremhæves af de nye 3D-baglygter med LED, og får bilen til at syne bredere og mere moderne.

Masser af stil

Den nye C4 Cactus kan udvendigt styles i 31 kombinationer baseret på:
. 9 karrosserifarver.
. 4 farvepakker med raffinerede detaljer: Glossy Black, Silver Chrome, Anodised White og Anodised Deep Red. Disse farverige områder, der står i kontrast til karrosserifarven, fremhæver bilens Airbumps® nederst på fordørene og på den nederste del af forkofangeren.

Se flere Citroën biler

Citroën

Citroën C5 Aircross

Citroën C5 Aircross Ultra-komfortabel og fleksibel indretning med en unik karakter! b Citroën præsenterer den nye C5 Aircross SUV. 100% SUV i formgivningen med de store hjul, et muskuløst og beskyttende design og høj frihøjde. Og uden tvivl en Citroën pga....

Læs mere
Citroën

Citroën Berlingo

Citroën Berlingo Plads til det hele! b Den nye Citroën Berlingo er rummelig, komfortabel og personlig – og med sine mange features adskiller den sig markant fra andre i klassen: En rekordstor volumen. Enestående kabineindretning med 3 separate bagsæder, der kan...

Læs mere
Citroën

Citroën Jumper

Citroën Jumper Når du stiller store krav til din arbejdsbil! b Citroën Jumper afspejler mærkets knowhow hvad angår konstruktion, ergonomi (opkobling og komfort), brugervenlig teknologi, sikkerhed og driftsøkonomi. Denne nyeste version er særligt robust og sikker...

Læs mere

Adresse

Citroën & Opel salg/service
Hyundai service
Clausholmvej 3, Kristrup
Tlf. 86422800
8960 Randers SØ

Åbningstider

Salgs afdelingen:
Mandag - fredag: 9.00 - 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 - 16.00

Værkstedet:
Mandag - torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

Reservedele:
Mandag - Torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

 

Bilerne.com Randers