Citroën Berlingo

Plads til det hele!

Den nye Citroën Berlingo er rummelig, komfortabel og personlig – og med sine mange features adskiller den sig markant fra andre i klassen: En rekordstor volumen. Enestående kabineindretning med 3 separate bagsæder, der kan nedfældes i vognbunden. Utallige opbevaringsrum i det helt nye multifunktionstag Modutop®. Og et gennemført farve-, interiør- og materialevalg.

Praktisk bil med masser af plads!

 

Book en prøvetur

Vi ved hvor vigtigt det er når man skal beslutte sig for en ny bil, at man også har mærket den. Følelsen er afgørende for om det er den rigtige bil. Hos bilerne.com er du altid velkommen forbi til en prøvetur og en snak om dine muligheder.

 

Derfor skal du vælge Citroën Berlingo

Praktisk både ind- og udvendig

Ny Citroën Berlingo, der er praktisk både ind- og udvendig, er utrolig let at komme ind og ud af på grund af de store skydedøre og bagklappen med den oplukkelige bagrude.

Med ny Citroën Berlingo får du stor rummelighed og mange indretningsmuligheder, da bagsæderne kan nedfældes i vognbunden. Bilens lastvolumen er på 775 liter i M-versionen og op til 1050 liter i XL-versionen.

Ny Citroën Berlingo har 186 liter opbevaringsrum, det ene mere flot eller mere smart end det andet, hvoraf Modutop® alene har 92 liter opbevaringsrum.

Høj komfort

Den nye Citroën Berlingo passer perfekt ind i programmet Citroën Advanced Comfort®. Takket være den ultrakomfortable sædekvalitet og affjedring samt den effektive støjdæmpning vil du og dine passagerer få de ultimative køreoplevelser på hver eneste tur. Og på grund af de store glasflader hele vejen rundt er der meget lys i kabinen, hvor du kan tilføre ekstra lysindfald gennem det store panoramaglastag, der kan afskærmes med det elektriske solgardin.

Mange muligheder

Citroën Berlingo tilbyder et stort udvalg af udvendige lakfarver: Sand, Aqua Green, Grå Artense, Grå Platinium, Sort Onyx, Deep Blue, Rød Ardent og Hvid Banquise. Derudover kan du forstærke farvesignaturen med farvede punkter rundt om tågelygterne og på fenderlisterne. Du kan også vælge XTR-interiøret, som er let kendelig på sit limegrønne stof med orange bånd ved ryglænene. Indvendigt skiller den nye Berlingo sig ud med den hævede førerplads og sit stilrene instrumentbord, der giver plads til mange opbevaringsrum.

Mange sæder, meget udstyr

Den nye Citroën Berlingo fås nu i 2 længder med kompakte og velafbalancerede linjer. De fås begge i versioner med 5 og 7 pladser og med et ekstraordinært komfortniveau.

X- versionen er 35 cm længere end M-versionen, da den har længere akselafstand og overhæng bag. Sæderne på 3. sæderække kan justeres frem og tilbage eller afmonteres helt,
så det afhængigt af dine aktiviteter er muligt at vælge mellem højere komfort for passagererne eller øget bagagerumsvolumen.

Se flere Citroën biler

Citroën

Citroën C5 Aircross

Citroën C5 Aircross Ultra-komfortabel og fleksibel indretning med en unik karakter! b Citroën præsenterer den nye C5 Aircross SUV. 100% SUV i formgivningen med de store hjul, et muskuløst og beskyttende design og høj frihøjde. Og uden tvivl en Citroën pga....

Læs mere
Citroën

Citroën Jumper

Citroën Jumper Når du stiller store krav til din arbejdsbil! b Citroën Jumper afspejler mærkets knowhow hvad angår konstruktion, ergonomi (opkobling og komfort), brugervenlig teknologi, sikkerhed og driftsøkonomi. Denne nyeste version er særligt robust og sikker...

Læs mere
Citroën

Citroën Jumpy

Citroën Jumpy Den perfekte partner i en krævende hverdag! b En ny, optimeret opbygning, der giver flere nyttige funktioner såvel som bedre komfort og mere sikkerhed, kommer denne nye generation af Jumpy til gode. De nyeste teknologier og hjælpefunktioner til kørsel...

Læs mere

Adresse

Citroën & Opel salg/service
Hyundai service
Clausholmvej 3, Kristrup
Tlf. 86422800
8960 Randers SØ

Åbningstider

Salgs afdelingen:
Mandag - fredag: 9.00 - 17.30
Lørdag: Lukket
Søndag: 11.00 - 16.00

Værkstedet:
Mandag - torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

Reservedele:
Mandag - Torsdag: 7.30 - 15.30
Fredag: 7.30 - 15.00
Telefonen åbner 8.00

 

Bilerne.com Randers